Ondernemerscoach, vind het hier

Published Mar 12, 21
6 min read

Performance Coach

Misschien teer je teveel in op je privé vermogen, of moet je je teveel leuke dingen onthouden. coach voor ondernemers. Kortom, je leidt gewoon geen comfortabel leven. Als je de groeipijnen negeert volgt stagnatie of zelfs teloorgang en faillissement van je zaak. De groeifasen zijn voorspelbaar, en verlopen voor vrijwel alle bedrijven gelijk.

Dat je te maken hebt met toenemende kosten, boze klanten, tegenvallende omzet, en stuurloosheid vanwege onvoldoende focus en onvoldoende doordachte processen (waarom business coach). Het is mijn visie dat Al ruim 10 jaar werk ik met ondernemers aan het optimaliseren van hun organisatie zodat ze ook de komende jaren de resultaten bereiken die zij voor ogen hebben.

Zij hebben resultaten behaalt die zullen lijken op die jou voor ogen staan. Ik beschik over een uitgebreid zakelijk netwerk in de regio dat ik ook kan inzetten waar nodig. Als wij goed matchen, levert business coaching het resultaat dat jou voor ogen staat. Daarom hieronder Ik zorg ervoor dat doelen We werken aan We om het gewenste resultaat te behalen.

Ondernemerscoach

Groot belang hecht ik aan een die gekenmerkt wordt door een Mijn aanpak isgedegen, ik houd steeds je doel voor ogen en ben geen meeprater of ja-knikker, die heb je al genoeg om je heen. Ik beschik over en combineer deze met een Zodat jouw doelen kunnen worden vertaald in een groei-plan dat werkt. zakelijke mentor.

Je kunt het formulier op deze pagina gebruiken. We bespreken dan je uitdagingen, en samen kijken we of ik de juiste man ben om die met jou te tackelen. Na de kennismaking bepalen we samen de vervolgstappen inclusief doelstellingen, thema’s, investering en timing.

BusinesscoachBusiness Coach Zzp

Coaching bij mij betekent dat ik met je in gesprek ga, maar niet met je meepraat. Mijn coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. Alles wat ik als ondernemerscoach voor je doe, leidt altijd tot groei – in alle opzichten. Géén langdurige contracten, rigide stappenplannen of bullshit theorie.

Performance Coaching

0% zweverig. Mijn expertise is groei, strategie, positioneren door focus aan te brengen. Een business coachingstraject heeft een doorlooptijd van een jaar. Gedurende die periode ontmoeten wij elkaar 6 á 7 keer bij mij op de boerderij. Een sessie duurt één dagdeel. In mijn rol als business coach vind ik het belangrijk dat wij de tijd voor elkaar hebben.

Coach Voor OndernemersBusinesscoach


Je bent bij mij welkom om 09. 00 uur of om 13. 00 uur. Alleen of samen met jouw businesspartner. Tussentijds hebben we contact via Whatsapp, mail of telefoon. Je betaalt voorafgaand een vast bedrag. Dan weet je precies waar je aan toe bent. En achteraf is geen verrassing. Helder toch?Ondernemers uit Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe of Overijssel zijn binnen een uur rijden bij mij op kantoor.

Waar je ook vandaan komt. In ieder geval rijd je altijd met meer helderheid terug naar huis dan je gekomen bent..

Business Coach Zzp

Dat doe ik eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren. Na zelf vele hoge pieken en diepe dalen te hebben meegemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. Sinds 2000 ben ik zelfstandig ondernemer: via een omweg als ben ik vanaf 2004 professioneel voor ondernemers en executives, die het maximale uit zichzelf willen halen.

Daarom kun je met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. : een en - coach voor ondernemers. Zo heb ik ondertussen in meer dan duizend gesprekken , die mede daardoor de resultaten hebben bereikt die jij waarschijnlijk ook voor ogen hebt. coach voor ondernemers. Ik ben , lid van de en tevens ook van de .

Structuur is het medicijn voor chaos. Binnen mijn coaching besteed ik hier veel aandacht aan. Structuur geeft je houvast, rust en zorgt ervoor dat je je energie goed en nuttig weet te verdelen. Het is dan ook niet verrassend dat mijn werkwijze een vaste structuur heeft.

Waarom Business Coach

Ja! Daar ben je! Jij wilt vast ‘iets’ met een coach. ‘Logisch natuurlijk’, denk je. ‘Waarom zit ik anders op je site te kijken?’ Misschien zoek je een coach of ben je voor jezelf aan het bepalen of een coach wel iets voor jou is. Uit ervaring weet ik dat er vaak een heel proces aan vooraf gaat voordat je besluit dat je wel wat hulp, een stok achter de deur, motivatie of een liefdevol schopje onder je kont kunt gebruiken.

Twijfel je nog of een coach wat voor jou is? Dan helpt het vast als ik een aantal voorbeelden noem van problemen, klachten of doelen waar ik mensen mee help. Hier komen ze: Het voelt af en toe zo saai allemaal (businesscoach). Je voelt een gebrek aan energie, passie en levenslust.

Je leeft van vakantie naar vakantie en weekend naar weekend. Je hebt de weekenden nodig om uit te rusten. Je bent niet happy met jezelf, in je relatie of baan. Je kunt niet goed genieten of ontspannen. Je vindt het heel belangrijk van anderen van je vinden en hebt daar last van.

Business Coach Groningen

Flow….? Dat is toch als je iets doet wat je zo leuk vindt, dat je de tijd vergeet? Had jij dat maar vaker. Passie? Dat klinkt leuk maar in vredesnaam: hoe voelt dat ook alweer? Je voelt dat er meer moet zijn. Er broeit iets. Maar wat en hoe? Je leven voelt soms als een aaneenschakeling van verplichtingen.

Coach Voor OndernemersPerformance Coaching

Er blijft weinig tijd over voor jezelf en om te genieten van het leven. Je bent moeder, vader, werknemer, zus broer, vriend, vriendin, maar ja, wie ben je eigenlijk zelf dan? Laat staan dat je weet: wat wil ik eigenlijk? Iedereen wil iets van je en ze weten precies wat ze van je willen.

Je bent niet vooruit te branden en als je dan toch brandt, dan brand je vooral op. Als je een verhaal over je leven moet vertellen, is dat tot nu toe niet heel inspirerend. Als iemand je vraagt: ‘Stel, je wint een miljoen, wat ga je dan doen?’ kun je niet eens antwoord geven (businesscoach).

Business Coach Groningen

Vervolgd door ‘Maakt mij niet uit’. Je hebt weinig energie-gevers maar helaas wel veel energie-lekken. Over energie gesproken: die is ver te zoeken. Je humeur en stemmingen wisselen nogal snel. Je lijkt alles te hebben maar toch ben je niet volledig gelukkig. Je bent vooral bezig met de behoeften van anderen te vervullen.

Je weet wel wat je niet wilt maar wat je dan wel wilt, weet je niet goed. Je denkt veel na, piekert veel of zit veel in je hoofd. Twijfelen, geen keuzes kunnen maken is momenteel een van je sterkste kanten Je bent meer aan het overleven dan aan het leven.

Of je weet het wel maar denkt: ‘Maar hoe dan? De rekeningen moet toch betaald worden enzovoorts.’ Of: ‘Ik kan toch niet zomaar…. [vul hier in wat je het liefste wilt doen]’. Je zou graag wat assertiever willen zijn, beter voor jezelf op willen komen - waarom business coach. Je voelt drukte in je hoofd, je moet zoveel en voelt onrust en stress – ik noem het ‘de kip-zonder-kop-weken’.

Coach Voor Ondernemers

Je voelt je vaak angstig of maakt je veel zorgen. Je wilt je bedrijf laten groeien maar je weet niet precies hoe, je zoekt een fijne sparringpartner die je verder helpt. Je wilt de stap zetten om voor jezelf te beginnen. Je hebt fysieke problemen met een emotionele oorzaak zoals hoofdpijn, vermoeidheid of migraine.

More from Journey mapping

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingscommunicatie Plan

Published May 20, 22
6 min read

Or Cursus

Published May 01, 22
6 min read