Ondernemerscoach - Business Coach

Gepubliceerd sep. 08, 21
6 min read

Evenaar Businesscoach Startende Ondernemers

Wil je je verder ontwikkelen, bekijk dan het Hier vind je het complete arsenaal aan online programma’s, groepstrainingen en workshops. Voel je de behoefte met regelmaat te sparren met een ervaringsdeskundige dan is persoonlijke coaching uitstekend voor jou geschikt. Heb je niet helemaal duidelijk wat je precies nodig hebt en wat je behoeften zijn, maak dan een afspraak met mij.Dit gesprek is gratis en helemaal vrijblijvend. >> Je ontdekt wat jouw persoonlijke belemmeringen zijn >> Wat in jouw geval passende strategieën zijn >> Ontvang je een persoonlijk plan van aanpak voor de komende 3 tot 6 maanden Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ontdek het tijdens ons gesprek..

Business Coaching Tips Voor Creatieve OndernemersOndernemerscoaching - Stressvrij Ondernemen

In ruim 10 jaar ondernemerschap heb ik ontzettend veel meegemaakt en ruim €500. 000 aan leergeld betaald. Iedereen heeft recht op z´n eigen fouten en valkuilen, maar als het even kan, is het fijn om de meest basale fouten over te slaan. Ik help andere ondernemers graag om onnodige groeistuipen te vermijden en snelle slagen in hun groei te maken. business coach Den Haag.

Je investeert in jezelf en in de groei van je bedrijf. Als je een startende ondernemer bent en jouw bedrijf snel naar een hoog niveau wilt brengen, help ik je graag. Dit begint met nadenken over jezelf als ondernemer, om vervolgens te kijken naar je bedrijf en de groeiplannen die je hebt.

Businesscoach Voor Iedere Ondernemer Op Zoek Naar Missie

We denken veel na over wat je tof vindt, kunt, maar vooral over hoe je hier geld mee gaat verdienen bij welke klanten. Zonder gezonde economische motor gaat je bedrijf namelijk nooit vliegen! Van plan om een eigen bedrijf te starten of benieuwd of ondernemen iets voor jou is? Download dan mijn blackpaper: “Is ondernemen is voor mij?” En check of je voldoet aan de volgende 11 eigenschappen.

Hoe meer punten je scoort, hoe groter jouw kans van slagen! Als je al langer in business bent kan ik ook veel voor je betekenen. Vaak zijn ondernemers die al langer bezig zijn, in bepaalde patronen beland, die doorbroken moeten worden om een volgende stap te gaan zetten. We kijken altijd eerst naar jou als ondernemers/het ondernemersteam en pas daarna naar het bedrijf.

Welke voorwaarden zijn er om de eigen regie over je leven te kunnen voeren? Mensen ervaren eigen regie als ze de inrichting van hun leven kunnen baseren op eigen waarden en drijfveren, als ze zeggenschap hebben over wat ze doen en wat er met hen gebeurt, als ze daarin optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen kracht en ze daarin erkenning en steun ondervinden van hun eigen netwerk.

De Vastloopcoach

Prinsegracht 207, 2512 EE Den Haag, Nederland
+31707431413
businesscoach Den Haag

Ook als daar dingen niet helemaal lekker lopen. We nemen je bedrijf onder de loep aan de hand van passie, competentie en verdienmodel. Als één van deze elementen niet aanwezig is, moeten we dat fixen of een ander plan gaan bedenken. Uiteraard stellen we prioriteiten en pakken we het grootste probleem, of de grootste kans, van het bedrijf als eerste aan.

Maar met de juiste hulp van buitenaf kun je wel degelijk stappen maken om bepaalde barrières te slechten - businesscoach Den Haag. Ik help je betere keuzes te maken en te stoppen met wat niet werkt. Als business coach besteed ik veel aandacht aan het verbeteren van de winstgevendheid van je bedrijf. De investering die je doet om met mij te werken, verdien je dikwijls in veelvoud terug.

Business Coach Voor Ondernemers En Directeuren

Ondernemers of Businesscoach, Top sporters hebben een coach, ondernemen en leidingen geven is ook topsport! Een goede of betere balans tussen je onderneming, je relaties en persoonlijke vrijheid. Waar loop je precies tegenaan? * Je loopt vast en kunt momenteel niet alles uit je bedrijf en leven halen, je energielevel ligt momenteel vrij laag.

Coach Den HaagBusiness Coach Den Haag

Of je slaapt slecht en voelt je vaak rusteloos. * Je bent succesvol voor de buitenwereld maar je mist het enthousiasme in je werk en voelt je soms verveeld en leeg misschien wel eenzaam van binnen. businesscoach Den Haag. * Zakelijk gaat het best heel goed , maar je huwelijk of relatie zit in een sleur of slob , net iets te vaak ruzie.

* Je moet een paar belangrijke knopen doorhakken en je wilt met een onafhankelijke sparringspartber over je dilemma klankborden. * Je hebt een zakgeld ontvangen omdat je je bedrijf hebt verkocht, of bent uitgekocht of wat voor reden dan ook (coach Den Haag). Maar nu nog helder voor jezelf zien te krijgen wat en hoe nu verder.

Coach Den HaagSparren Met Een Business Coach

* Ooit stapten jullie samen in het bedrijf maar er komt steeds meer ergernis naar je zakenpartner. Tijd om samen om de tafel te gaan maar hoe ga je het gesprek aan? Focus uitsluitend nog op zaken die voor jou echt belangrijk zijn ! – Stop met halfzachte keuzes maken – Volg een duidelijke strategie – Neem afscheid van activiteiten die niet bij je passen of waar je niet goed in bent – Voel jezelf weer de ondernemer en vakman in plaats van een kleuterleider van je personeel – Organiseer je bedrijf zo slim dat je én succesvol blijft én oprecht gelukkig bent De diepere oorzaak van je onrust en onvrede is namelijk een gebrek aan duidelijke doelen.

Business Coach Voor Ondernemers

Mogelijke consequenties bij uitstel van actie: – je relatie loopt op de klippen – burn-out of andere lichamelijke klachten – bore-out – het uitblijven van toekomstige successen. Als je wel actie onderneemt en voortaan bewuste keuzes maakt die bij jou passen als ondernemer of leidinggevende dan is het resultaat transparant en heeft dat positieve gevolgen als : – meer plezier – meer tijd – meer geld – meer liefde – meer vrijheid en je onderneming, je relaties en persoonlijke vrijheid.

De Grote Vraag Van Business Coaching: Wat Kan Er Beter?Persoonlijke Business Coaching Voor Startende Ondernemers

Terwijl iedereen een coach nodig heeft (business coach Den Haag). Een coach op persoonlijk vlak, vertrouweling of sparringpartner. Het hebben van een ondernemers businesscoach is dus geen trend maar een steun bijna een must om jou te helpen om tot top prestaties te komen. Bij praktijk Noord-Nederland kunnen we je hier in bijstaan. Meer dan 25 jaar ondernemerschap en de juiste scholing zorgen er voor dat wij je verder helpen en de juiste balans vinden in vele facetten.

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Je wilt een business coach die snapt dat je onderneming en je privéleven vaak onlosmakelijk en continue met elkaar in verbinding staan. Je zoekt een persoon waar je de diepte mee in kunt, maar waar je vooral ook een beetje fun mee kunt beleven. Iemand die niet op jouw stoel gaat zitten, maar die ervoor zorgt dat jij heldere en weloverwogen keuzes kunt maken, en die met jou nadenkt over vraagstukken die je soms niet altijd met iemand anders kunt, of domweg wilt, bespreken (De Vastloopcoach).

De Grote Vraag Van Business Coaching: Wat Kan Er Beter?Een Coach Vinden Als Starter, Zo Doe Je Dat

Welke zijn dat voor jou en je eventuele gezin (De Vastloopcoach). Wat wil je uit je leven halen en wat zou je met bijvoorbeeld een eventueel passief inkomen allemaal nog willen bereiken in je privé leven. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Als ondernemer is het fijn om dan een vertrouwelijk klankbord te hebben.

Business Coach - Bedrijfsadvies

De Vastloopcoach

Prinsegracht 207, 2512 EE Den Haag, Nederland
+31707431413
businesscoach Den Haag

Business coaching helpt je te definiëren wat er voor jou echt toe doet zodat jij je in vrijheid kunt focussen op de zaken die belangrijk zijn om je onderneming te laten groeien, zodanig dat je daar ook echt plezier in hebt. Het maakt niet uit of je een succesvolle, startende ondernemer of al een meer doorgewinterde (succesvolle) ondernemer bent.

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingscommunicatie Plan

Published May 20, 22
6 min read

Or Cursus

Published May 01, 22
6 min read