Businesscoach

Published May 12, 21
6 min read

Performance Coach, informeer hier

Wat Kost Een Business Coach, informeer hierWaarom Business Coach, bel voor een afspraak

Staat jouw probleem er niet tussen en wil je weten of ik je kan helpen? Vraag het me dan gerust. Een paar voorbeelden: Ik heb er spijt van dat ik niet meer tijd heb doorgebracht met de mensen waarvan ik houd; Ik heb er spijt van dat ik nog steeds diezelfde baan heb terwijl ik er zowat wegkwijn; Ik heb er spijt van dat ik die wereldreis niet heb gemaakt; Ik heb er spijt van dat ik door mijn leven ben gerend zonder heel veel te voelen; Ik heb er spijt van dat ik niets gedaan heb aan die drukte in mijn hoofd; Ik heb er spijt van dat ik nog steeds niet weet wie ik nu precies ben, wat ik wil en wat mijn passie is.Het aantal sessies is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere: Motivatie en inzet (hoeveel last heb je en hoe sterk is je verlangen naar een beter leven?) Het aantal veranderingen dat je wilt Hoe scherp je beeld is van wat je wilt bereiken of beter nog hoe sterk je verlangt naar … (vul zelf maar in) Wat de aard van je probleem is.

Mijn aanpak is dat ik jou help in zo min mogelijk sessies. Mijn idee is dat elke sessie iets moet toevoegen anders is het simpelweg zonde van je tijd en geld. Soms zijn er wel meer sessies nodig om een of meerdere veranderingen door te voeren. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een burn-out, depressie of zogenaamde ‘dertigersdip’.

Het gebeurt ook dat mensen weer terugkomen als ze klaar zijn voor een volgende verandering in hun leven of voor een ‘los’ specifiek vraagstuk. De inzichten komen tijdens de coaching. Daar start je verandering. Ik spiegel je, help je patronen te doorbreken en zet je in beweging. Het echte werk gebeurt tussen de sessies door.

Business Coaching, maak een afspraak

En daar ontstaat de magie in je leven. De verandering - coach voor ondernemers. En dat geeft een kick want veel mensen zeggen: ‘Als dit al kan, wat kan er dan nog meer?’ Lees deze zin maar eens: Wil je je gesteund en gemotiveerd voelen tijdens je coachtraject? En vind je het leuk om met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling bezig te zijn? Dan boek je de beste resultaten als je de coaching combineert met online methodieken die leuk zijn om te doen en zo verhelderend werken! Je hebt er levenslang plezier en profijt van.

Ondernemerscoach, Kijk hier onlineBusiness Coach Zzp, informeer hier

Zelf werk ik ook op basis van deze aanpak. Ik vind het zelf namelijk heel leuk en fijn om online zelf aan de slag te kunnen maar haal er voor mezelf meer uit als ik dat combineer met een persoonlijke sessie. Wat ook een voordeel is: hier kun je meteen mee starten, doen wanneer het jou uitkomt en meteen al inzichten op doen.

Cliënten ervaren mij als toegankelijk, steunend, motiverend maar ook als iemand die op de juiste momenten een spiegel voorhoudt en prikkelende, soms confronterende vragen stelt die je uitdagen om je eigen oplossingen te bedenken en toe te passen. En ik ga het ook niet uit de weg om je aan het lachen te maken.

Ik ben gewoon even je maatje maar dan wel een die je af en toe even een schop onder je kont geeft. Ik zou mijzelf het best beschrijven als praktisch, eerlijk en met een flinke dosis humor die ik inzet tijdens mijn coaching. Ja, er vloeien regelmatig tranen, de ene keer van verdriet en de andere keer van het lachen.

Waarom Business Coach, Hier vind je het

Ik verwacht echt wel wat van jou en tast ook regelmatig de grenzen van je kunnen af - zakelijke mentor. Ik confronteer je, houd je een spiegel voor en zet jou en je hersenen flink aan het werk. Verandering komt niet vanzelf. Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Tijdens mijn coaching zul je soms ook denken: ‘Sjonge, jonge, wat zit ze toch steeds te schrijven?’ Ik schrijf vaak letterlijk op wat je zegt. Welke woorden je kiest, welke taal je gebruikt. business coach groningen. Ik kan daar zoveel uit halen! Zeker in combinatie met je houding, je blik, de intonatie, kortom: je non-verbale communicatie.

Business Coach Zzp, Kijk hier onlineBusinesscoach, Kijk op deze website

Dat doe ik ook, maar dat merk je bijna niet. Alle cliënten zeggen dat ze zich vrij en veilig voelen in het gesprek, dat ze mij vertrouwen. Ik geef je ook altijd terug wat ik zie, wat ik observeer. Ik doe geen aannames en oordeel niet. Ik wil dat jij mij vertelt wat het betekent als ik je iets zie doen of hoor zeggen.

Coach Voor Ondernemers, Hier vind je hetWat Kost Een Business Coach, Kijk op deze website

Dat is het mooie van coaching. Je doet in de sessies zoveel inzichten en kennis over jezelf op dat je soms helemaal versteld staat van wat al die tijd gewoon al in jou zat. business coach zzp. Of dat je door dingen net even anders te doen, compleet andere resultaten (of reacties van andere mensen) krijgt.

Wat Kost Een Business Coach, maak een afspraak

Ik wil het graag weten, ben benieuwd naar waar je mee zit of wat je heel graag wilt bereiken - businesscoach. Wil je misschien meer zelfvertrouwen? De sleur in je leven, relatie of werk doorbreken? Meer balans of juist avontuur in je leven? Ontdekken wat je nu echt wilt in je leven? Je bedrijf laten groeien of juist een bedrijf opstarten? Voor jezelf kiezen en focus houden op dat wat belangrijk voor je is? Je kinderen beter opvoeden of juist wat meer loslaten? Ben je er klaar mee dat je te weinig tijd en energie overhoudt voor wat je echt graag doet? Jij bent degene die het best in kan schatten of ik jou als coach kan helpen.

Ik probeer van te voren goed in te schatten hoeveel sessies ik denk dat jij nodig hebt maar daar zit je niet aan vast. Ik vraag je na elke sessie of je mijn hulp nog nodig hebt of het verder alleen afkunt (businesscoach). Ben jij er nog helemaal niet uit of coaching wel wat voor jou is? Of wil je eerst zeker weten of ik wel degene ben die jou goed kan helpen? Laat je dan goed informeren.

Je mag me altijd even appen, bellen (06 – 381 080 91) of mailen voor vragen of simpelweg even aftasten. Ik kan je ook meteen kort laten ervaren hoe coaching in zijn werk gaat als je dat prettig vindt - businesscoach.

Dan heb je die nu gevonden! Zelf zit je grotendeels lekker in je vel, en sta je vooral voor een aantal zakelijke uitdagingen. Je bent al een aantal jaren actief en je bedrijf heeft een groei doorgemaakt, is je cash flow niet gezond, loopt het aansturen van personeel minder lekker, is je strategie niet helder, is je kostenstructuur niet optimaal en moet je teveel ballen in de lucht houden.

Wat Kost Een Business Coach, Hier vind je het

Misschien teer je teveel in op je privé vermogen, of moet je je teveel leuke dingen onthouden. Kortom, je leidt gewoon geen comfortabel leven. Als je de groeipijnen negeert volgt stagnatie of zelfs teloorgang en faillissement van je zaak. De groeifasen zijn voorspelbaar, en verlopen voor vrijwel alle bedrijven gelijk.

More from Waardepropositie

Navigation

Home

Latest Posts

Omgevingscommunicatie Plan

Published May 20, 22
6 min read

Or Cursus

Published May 01, 22
6 min read